Innege deelneming

Ingrid D'Jong


augustus 16, 2023

Met droefheid melden we het heengaan van Ingrid D'Jong

INGRID,

’t Is mooi geweest, maar veel te kort!

Je verschijning in de club ging nooit onopgemerkt voorbij.

Na enkele bezoekjes had je al door dat je onze vereniging met jeovertuiging, werkkracht en inzet heel wat kon bij brengen!

De toog, de tap werd jouw strategische plaats om de boel mee draaiendete houden en de dorst lijders niet aan hun lot over te laten. Tegelijk was datde ideale plek om alle nieuwtjes op te vangen en als ’t nodig was hier en daareen beetje bij te sturen.

Je bleef steeds zakelijk. Hard werken ja, maar er mocht, moest ook wattegenover staan. Al was onze vergoeding niet om over naar huis te schrijven.Het hoorde er bij om een extraatje te hebben of een verlof wat te pimpen! Maarals je zag dat de nood hoog was, sprong je graag vrijwillig bij ook al was hettot in de vroege uurtjes!

Je ziekte overviel je op het slechtst mogelijke moment! Je was klaar omna jaren werken van je pensioen een erg mooie tijd te maken. Het heeft nietmogen zijn!!!

We zullen je steeds herinneren als een bezige bij, die steeds kort op debal speelde, soms vloog die bal wel eens in iemands oog. Dat was dan pech voorwie in de weg liep.

We zullen je hulp en werk kracht missen, maar ze blijven in de clubverder leven!

Bij gelegenheden zoals bijvoorbeeld “Bennytime” zullen we je zeker enheel graag blijven gedenken!

Veel rust voor jou en veel herinneringen voor ons!

DANK

Van Schelle BBC en de GRIENE!

Open de bijlage