NIEUWS

  • NIEUWS

Leo speelt een zware wedstrijd!


juli 10, 2020

Voor velen van ons is de vraag of het basketbalseizoen wel zal starten een van de grootste besognes van dit moment. Maar ondertussen zijn er clubleden die op een heel ander niveau en op vele andere fronten een bikkelharde strijd leveren.

Éen van hen is ons gewaardeerd bestuurslid Leo Van de Leest. Leo kwam meer dan 30 jaar geleden in Schelle wonen. Als basketter in hart en nieren ging hij op zoek naar een nieuwe ploeg en vond hij al gauw zijn weg naar ‘De Griene’. Jaren maakte hij furore in alle afdelingen van de vriendenclubs. 

Al snel bleek dat Leo niet alleen op het terrein maar ook naast het terrein onmiskenbare talenten had. ‘De administratie’ bleek zijn ding te zijn en hij begon met het secretariaat van de afdeling van het AVVV.  Daarnaast was hij ook op clubniveau de man waar je op kon rekenen. Samen met de opbouw van onze ondertussen beroemde en beruchte zaal en met de uitbouw van de club die er gehuisvest werd, begon hij ook stilaan met het organiseren, reorganiseren en plannen van een sterke club met stevige fundamenten.

Zijn vijfjarenplannen, organisatorisch vermogen en administratief werk zijn legendarisch. Met zijn pensioen verdeelde hij zijn tijd tussen mooie, verre reizen en het blijven uitbouwen, onderbouwen en overschouwen van degelijk clubwerk. 

Zijn gezondheid kreeg onverwacht een zware klap. Na een zware hersenoperatie is ‘onze Leo’ nu bezig aan een moeilijk, intensief, belastend en zwaar herstel. Zijn activiteiten in de club staan on hold omdat alle energie, kracht en goede wil geïnvesteerd wordt in deze bikkelharde strijd. 

Als club, bestuur en basketbalvrienden staan wij slechts aan de zijlijn en kunnen wij enkel zo hard supporteren als we kunnen voor onze man van het vijfjarenplan! Wij steken Leo een groot clubhart onder de riem!


Komende wedstrijden...
Heren A
VS
Boortmeerbeek & Berg Bulldogs HSE A
15/08/2020 | 00:00
41270

15/08/2020
00:00
Heren B
VS
Boortmeerbeek & Berg Bulldogs HSE B
15/08/2020
00:00
J21
VS
Nieuw Brabo Antwerpen J21 A
15/08/2020
15:00
J21
VS
Kontich Jun A
15/08/2020
17:00
Heren B
VS
Bulldogs B