NIEUWS

  • NIEUWS

OPROEP - DRINGEND GEZOCHT - OPROEP - DRINGEND GEZOCHT


oktober 02, 2020

Terug mogen basketten is TOP, maar ZONDER REF is dat onmogelijk. Voor AL onze jeugdploegen zijn wij DRINGEND op zoek naar CLUBREFS om de wedstrijden te begeleiden. Geen nood: begeleiding en assistentie is voorzien! Meld je snel aan!

Na maanden in ons kot, zijn we EINDELIJK terug kunnen starten. De OPLUCHTING bij zoveel spelers, coaches en medewerkers was groot! Maar…een normaal seizoen wordt het niet.

100-en regels lezen en uitvoeren, registratielijsten opvolgen, liters alcoholgel verspreiden, extra tijd om alles te reinigen, de tientallen meters circulatierondjes lopen en mogelijke risico-contact situaties opvolgen…die horen er nu allemaal bij om toch te kunnen basketten. En onze medewerkers, coaches en spelers doen dat GEWELDIG!!! De MOTIVATIE is enorm om toch te kunnen basketten.

En dan krijgen we bericht “Niet genoeg beschikbare scheidsrechters... wat nu?”. Als club moeten we nu ook bij jeugd en ook af en toe bij de senior ploegen zelf scheidsrechters zoeken. 

Wij zijn nu 3 weken ver en we krijgen amper reactie op onze oproepen om hulp om de wedstrijden te begeleiden. Onze medewerkers en coaches die verzuipen in de extra handelingen en regels, moeten zich dubbel plooien om ook nog wedstrijden te fluiten….dit houden we NIET VOL.


Beste ouders, sympathisanten en >U16/senior spelers, wij vragen u om u kandidaat te stellen om de komende weekends een wedstrijd te blazen. Moet je het alleen doen? NEEN. We plannen telkens 2 refs per wedstrijd. Heb je drempelvrees? DAT IS NORMAAL. Onze youth official coordinators gaan jullie actief begeleiden! Je kent niet zoveel van basket…GEEN PROBLEEM. Bij de U10 categorie zijn er nog niet zoveel spelregels op te volgen.


Wil je onze ploegen helpen? Laat dan aub zo snel mogelijk iets weten via YouthOfficialTeam@schellebbc.be zodat we de planning kunnen opmaken voor de komende weken. We hopen op uw actieve steun, zodat we geen wedstrijden hoeven annuleren.

Komende wedstrijden...
BBC Lyra Nila Nijlen DSE A
VS
Dames A
22/05/2021 | 00:00
41033

22/05/2021
00:00
Heren A
VS
Basket Willebroek HSE D
22/05/2021
00:00
Willibies Antwerpen G10 A
VS
U10B microben 2012