Acties

Week van de Official


augustus 29, 2023

De Week van de Official komt eraan. Van 7 tot en met 15 oktober zetten we opnieuw alle scheidsrechters, juryleden, seingevers... in de bloemetjes.
Nomineer vóór 15 september

Official Personality

Oproep tot inzending(vanaf 23 augustus tot en met 14 september)

Wij gaan op zoek naar deofficial personality van het jaar. Nomineer mee!
De Week van de Official komt eraan. Van 7 tot en met 15oktober zetten we opnieuw alle scheidsrechters, juryleden, seingevers... in debloemetjes. In 2023 gaan 41 sportfederaties samen op zoek naar de mooistepersoonlijkheid tussen alle Vlaamse officials. Een grote verkiezingsstrijdbarst los in sportend Vlaanderen. En wij doen ook mee!

Wie wordt het?
Een official die veel betekent voor de sport of club, eenbijzonder verhaal heeft, een bewonderenswaardig persoon is, iemand meteindeloze inzet... Een oude rot in het vak of nog maar net begonnen op hetsportterrein? De mogelijkheden zijn oneindig. Het is vooral een official omeens extra dankjewel tegen te zeggen.

Nomineer vóór 15september
Ken jij dus een scheidsrechter, jurylid, seingever,lijnrechter... die het verdient om extra in de bloemetjes te staan tijdens deWeek van de Official? Nomineer deze dan zeker vóór 15 september 2023 via dewebsite van Week vande Official.

Laat zeker weten waarom, motiveer zo goed mogelijk jeinzending. En wie weet wint een official uit (BBC SCHELLE)eeuwige officialroem en een mooie prijs.

De winnaar wordt op zaterdag 7 oktober bekend gemaakt, aande start van de Week van de Official.

Meer informatie over de wedstrijd vind je op www.weekvandeofficial.be.

Ga naar de website